Kutyás program a Vajdahunyadvárban

A múzeumok éjszakájának keretein belül a Magyar Mezőgazdasági múzeumban a négylábú kedvencek kapják a főszerepet (Forrás ITT.) Megismerkedhet a nagyérdemű közönség a kilenc magyar kutyafajtával. Számos bemutató, ismeretterjesztő előadás várja az érdeklődőket. Tudjon meg többet a kutyákról, a magyar kutyafajtákról, vagy méresse meg tudását, mennyire ismeri négylábú hű társainkat, a kutyákat.

Kutyák a Vajdahugyanvárban

Idén a legugatósabb négylábú barátaink a főszereplők a Magyar Mezőgazdasági Múzeumban Múzeumok Éjszakáján. Ismerkedjenek meg a kilenc magyar hungarikum kutyafajtával, vegyenek részt a látványos bemutatókon és hallgassanak izgalmas kutyás ismeretterjesztő előadásokat. Az érdeklődők végigjárhatják az interaktív múzeumi élménypályát, de akár a tudásukat is összemérhetik a Legyen Ön is kutyaokos vetélkedőkön!

Ezenkívül kutyasimogató, koncert, vetítés, kézműves foglalkozások, éjszakai toronytúrák és mesemondás is szerepel a leghosszabb múzeumi éjszaka programjai között!

Ha kutyát tart azért, ha nem tart, de szeretne, vagy kedveli a négylábúak társaságát azért látogasson el a Vajdahunyadvárba! Remek program, gyermekei és Ön is sokat megtudhatnak a kutyákról, a magyar kutyafajtákról, akik Hungarikumnak számítanak! Ismerje meg ezeket a fajtákat, merüljön el a kutyák izgalmas világában!

Közzétéve:
kutya kategóriába sorolva

Hozzászólás

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük