cím
cím
cím
cím
cím
cím

Szállodánk | Villa Natura Hotel Zalakaros - Garabonc

Mitől más?

natura_hazkepA Hotel Villa Natura Zalakaros központjától mindössze egy percre található, egy lélekemelően szép 10 hektáros természeti zöld területen helyezkedik el.  Pihenés, séta a friss levegőn, napozás vagy éppen fürdés természetes vízben, horgászás, csónakázás, tutajozás, vízi biciklizés, íjászat, lovas kocsikázás, kerékpártúra és sok más kikapcsolódási lehetőség teszi felejthetetlenné az itt töltött napokat. Nincs túlzsúfolt szállodai környezet, nyomorgás a büféasztalnál, tülekedés a wellnessben – napfényes, szellős, barátságos, otthonos, csendes… 

Panorámás wellness, privát éjszakai fürdőzés

Szauna és wellnessHa párjával látogat el hozzánk kihagyhatatlan egy romantikus reggeli a napsütéses tóra néző teraszon, finom kávékülönlegesség, hogy tökéletesen induljon a nap.

A nap zárásaként egy privát éjszakai pezsgőfürdő tó panorámás wellnessünkben – és a kettő között? Ami csak eszébe jut! Kirándulás, kerékpározás, nordic walking, pancsolás, élményfürdő, szauna, masszázs…

Minden ami természetközeli...

Sétálni, futni a területen kialakított túra-utakon, összebújni valahol egy eldugott padon, kiolvasni egy régen vágyott könyvet egy hatalmas fa alatt, meditálni a Natura Park mentén csordogáló Orosztonyi Patak csobogójánál, vagy bejárni az őzek és szarvasok éjszakai ivóhelyét, este denevéreket lesni a Natura-tó vize felett, kifogni a legnagyobb halat - ez mind a Hotel Villa Natura. Hotelvendégeink számára kiemelt szolgáltatásunk a minőségi horgászat őshonos balatoni halakkal teli tavunkon.

Magyarország legjobb kutyás szállodája

kutyás szállodaAmiben a legjobbak vagyunk: Magyarország legjobb kutyás szállodája a kutyák véleménye szerint!

A kutyusokat, háziállatokat különös szeretettel látjuk, sőt, kifejezetten kertkapcsolattal rendelkező, kennellel felszerelt szobákkal is várjuk őket. A 10 hektáros zöldterület a kutyák paradicsoma: futkározni, szaglászni, kalandozni, felfedezni a csodálatos környezetet, a tóban fürödni, együtt kajakozni, csónakázni a gazdival. Mi másról álmodna egy kutyus?

Rendezvények szervezése

Ballagások, esküvők, családi rendezvények, születésnapok, csapatépítő tréningek, céges rendezvények, ünnepi alkalmak szervezése, lebonyolítása a természet adta szép környezetben! Bármilyen apropóból, alkalomból kívánt rendezvényt szívesen vállalunk, állunk szíves rendelkezésükre, keressék kollegáinkat bizalommal!

Szállodánk képekben

Ajándékozzon!

Bármely ajánlatunk
utalvány formájában is elérhető!

Részletek

Ajándékozzon!

Bármely ajánlatunk
utalvány formájában is elérhető!

Részletek