cím

Esküvő & Rendezvény 

eskuvo1Ha Ön is olyan esküvőről álmodik, mely csodálatos természeti környezetben, a világ zajától távol, de azért mindenki számára elérhető helyen kerül megrendezésre, akkor válassza a Hotel Villa Naturát. Legyen szó akár tóparti naplementés kézfogóról, fehér lovon bevonuló menyasszonyról, lampionokkal díszített kültéri tánc parkettről, éjszakai fáklyás szertartásról vagy bármilyen különleges ötletről, a Villa Natura mindenben partnere az ifjú párnak!

Segítünk a teljes szervezésben: dekoráció, szertartás, szállás, különleges és házias esküvői menük, rugalmas árkalkuláció, zenekar, tóra néző panorámás étterem és terasz.

Nálunk garantáltan nem ütközik egyik esküvő és násznép a másikba, nincs túlzsúfoltság, valóban meghitt, családias hangulat uralkodhat élete legfontosabb napján.

Nagyobb létszámú tóparti esküvő megszervezését is vállaljuk! Csak két tanúval és a közvetlen családdal házasodna? Erre is van lehetőség szállodánkban!

Szállás:Családi és kétágyas elhelyezéssel kb. 45-50 fő szállása biztosított a szállodában, mely a rendezvény ideje alatt kizárólagosan a násznépé. Külsős vendégeket rendezvényekkor nem fogadunk. 

Kérje ajánlatunkat az alábbi elérhetőségeken: info@villanatura.hu

Gasztronómia és rendezvények képekben

Ajándékozzon!

Bármely ajánlatunk
utalvány formájában is elérhető!

Részletek

Ajándékozzon!

Bármely ajánlatunk
utalvány formájában is elérhető!

Részletek