cím
cím
cím
cím
cím
cím

A Hotel Villa Natura, Garabonc szálláshely foglalási és lemondási feltételei

Általános szerződési feltétek

A foglalás és ajánlatkérés formája

A Hotel Villa Natura, Garabonc (továbbiakban: Villa Natura) szálláshely foglalást kizárólag

 • e-mailbeninfo@villanatura.hu címen keresztül
 • saját online foglalási rendszer útjánwww.villanatura.hu
 • Egyéb közvetítő csatornán keresztül történő foglalás esetén is e hivatalos szabályzatunk érvényes, mely kiegészülhet a közvetítő további feltételeivel és szabályaival. Kérjük vendégeinket, hogy ha nem a szállodánál foglalnak a fenti lehetőségeken keresztül, akkor győződjenek meg a közvetítő hitelességéről, mert a hotel nem vállal felelősséget a saját foglalási csatornáin kívül. A vendégek kapcsolatfelvételének megkönnyítése érdekében a Hotel Villa Natura, Garabonc
 • hagyományos ajánlatkérési űrlapot üzemeltet, amely megtalálható a honlapunkon (www.villanatura.hu), az „Ajánlatkérés” menüpontja alatt

A vendégek adatainak megadása ajánlatkérés / foglalás során

Kérjük a foglalni vagy ajánlatot kérni szándékozó vendégeket, hogy a foglalási rendszerben kért minden adatot pontosan és értelemszerűen kitölteni szíveskedjenek, különös tekintettel az elérhetőségek (telefonszám és e-mail) helyes megadására! A Hotel Villa Natura, Garabonc jogosult az ajánlattételhez, vagy foglalás rögzítéshez, hogy bekérje a vendégektől a szállást foglalni kívánó összes személy adatát (név, születési hely és idő, személyi igazolvány szám vagy útlevél szám, esetlegesen indok nélkül egészségügyi állapotra vonatkozó adatokat)

Kutyás foglalások esetében minden alkalommal kötelező megadni a vendéggel érkező kutya fajtáját, nemét, korát. A kutyának minden esetben érvényes oltási könyvvel, hatályos oltásokkal, állatorvosi igazolással és chippel kell rendelkeznie, aminek az érvényességi lejárata nem előzheti meg a kijelentkezés napját. 

Ellenkező esetben a Hotel Villa Natura, Garabonc minden külön indoklás nélkül megtagadhatja a kutya elszállásolását és a már befizetett előlegek illetve foglalók is elvesznek.

Problémás, antiszociális, a vendégek és a környezetet zavaró kutya esetében a Hotel Villa Natura Garabonc jogosult a foglalás azonnali felmondására és a vendégek eltávolítására. Ez esetben az eredeti foglalási ár teljes összege fizetendő. Levonásra, kedvezményekre nincsen lehetőség. 

A maximálisan behozható kutyák száma 1 db kutya per fő a kutya életkorától, fajtájától függetlenül. Ettől csak és kizárólag előzetes írásos megállapodásban lehet eltérni, egyedi ármegállapodás szerint.

A foglalásban megadott adatok helyessége a vendég felelőssége. Visszaélések elkerülése végett, amennyiben a vendég az ajánlatkérésben vagy foglalásban nem adja meg az összes kért adatot, vagy az előzetesen az ajánlatkérésnél, foglalásnál megadott személyek adatai nem egyeznek meg a szállodába bejelentkezni kívánó személy(ek) adataival, vagy a megadott telefonszámon, ill. e-mail címen nem elérhető, vagy az elérhetőség helytelennek bizonyul, és így nincs lehetőség a foglalás jogszerűségének megerősítésére, a Hotel Villa Natura, Garabonc fenntartja a foglalás törlésének jogát, mellyel az elszállásolásra vonatkozó jogigény is megszűnik.

Kérjük vendégeinket, hogy a szálláshellyel kapcsolatos bármilyen kérésüket az „Üzenet” rovatba írják be. Kérjük azon vendégeinket, akik gyermek(ek)kel érkeznek, hogy a gyermek(ek) korát is írják be a megfelelő rovatba.

Az e-mailben történő ajánlatkérés vagy foglalás esetén is kérjük az online foglalási rendszerben kért adatokat megadni, kivéve ha ez már korábban írásban megtörtént.

Telefonon keresztül csak tájékoztatást tudunk adni [nem minősül ajánlatnak], az ajánlatot e-mailben az adatok felvétele után rövid időn belül elküldjük a hívó félnek [ajánlatnak minősül], aki az e-mailre válaszolva elfogadhatja az ajánlatot és kizárólag írásban a válasz e-mailben kérheti a foglalását.

A Hotel Villa Natura, Garabonc által küldött ajánlatok érvényessége

 

A szálloda foglalási rendszere által küldött ajánlatok érvényességi ideje 1-5 nap.

Amikor a vendég írásban kéri a foglalás rögzítését a Hotel Villa Natura, Garabonc által küldött ajánlatkérésre, akkor az értékesítés ellenőrzi, hogy a rendszerünk még tudja-e biztosítani a korábbi ajánlatot, ha igen, akkor megteszi a foglalás rögzítésének következő lépését munkatársunk.

 

 

Amennyiben a küldött ajánlat már nem érvényes, abban az esetben kollégánk tájékoztatja a vendéget, hogy milyen további lehetőségeket tud kínálni. Az ajánlatok érvényességének lejártáról a Hotel Villa Natura, Garabonc nem köteles előre tájékoztatni a vendéget, valamint ezt a rendszere nem is teszi lehetővé számára.

A Hotel Villa Natura, Garabonc indok nélkül is megtagadhatja egy vendégtől érkezett foglalási szándék rögzítését.

 

 

A foglalások rögzítéséről minden esetben részletes e-mailt küld a szálloda.

A vendégek és a szálloda érdekében a foglalásokat minden esetben ellenőrzi egy értékesítő munkatárs és csakis az ő e-mailes jóváhagyása után válik érvényessé a foglalás.

 

 

Ajánlatkérés, vagy foglalás mellőzése

A Hotel Villa Natura, Garabonc minden külön indok nélkül is megtagadhatja, hogy ajánlatot adjon, vagy foglalást rögzítsen. A szállodának nem áll módjában minden ajánlatkérést elfogadni. A szálloda jogosult indokolás nélkül mellőzni az ajánlatkérést.

 

A foglalás benyújtásával a szállásfoglalást leadó vendég elismeri, hogy a foglalási és lemondási feltételeket, fizetési feltételeket, házirendünket megismerte, és azokat elfogadja, valamint anyagi felelősséget vállal az igénybevett szolgáltatások után és az esetleges károkozás után is!

Elhelyezés és szállásdíj kalkuláció

Kiadható szobák: szállodánk egyes időszakokban (pl. nyáron, ünnepek idején, esetlegesen az év bármely napjain is) naptól-napig értékesít minden szobát, ezért ajánlatainkat, a rendelkezésre álló szobák szerint adja meg, figyelembe véve, hogy egy adott szobából mikor távozik az előző vendég és mikor érkezik a következő.

 • Egyágyas szoba

A Villa Natura Garabonc  egyágyas szobával nem rendelkezik, a vendégek számára egyágyas elhelyezést a hotel kétágyas szobáiban tudja biztosítani. Az egyágyas elhelyezés díja megegyezik a kétfős elhelyezés díjával, kedvezményt nem tudunk kínálni.

 • Szobakínálatunk – férőhely és csomagár

A csomagajánlatok menüpont alatt található csomagajánlatok minden esetben a menüpont alatti, férőhelyben megadott számú személyek számának figyelembevételével érvényesek.

Ez azt jelenti, hogy a szállástípusokat a férőhelyszámban megadottaknál – felnőtt és gyermek együttesen - kevesebb fő foglalásakor is a szobatípushoz tartozó meghatározott minimum létszámon számolt díj ellenében lehet igénybe venni akciós csomagajánlattal. A minimum létszámok a következőképp alakulnak:

 • Egy légterű franciaágyas szoba: 2 teljes felnőtt ár
 • Háromágyas szoba: 2 teljes felnőtt ár + 1 kedvezményes (40-50 %) gyermek ár (akciótól függően 3 vagy 6 éves kortól)
 • Két légterű családi szoba: 2 teljes felnőtt ár + 2 kedvezményes (40-50 %) gyermek ár (akciótól függően 3 vagy 6 éves kortól)

 

A teljes áru és a gyermekek utáni kedvezményes csomagajánlatok száma (családi foglalások) szintén a férőhelyszámhoz igazodik, annál kevesebb nem lehet. A 3 vagy egyes akcióknál 6 éves kor alatti gyermek nem számítható be a férőhelynél szereplő gyerekszámba. 

Amennyiben a férőhelyszámnál többen jelentkeznek egy szállástípusba a plusz csomagár a vendég életkora alapján alakul. 

A Hotel Villa Natura, Garabonc minden szobatípus esetén meghatározza, hogy maximum hány főig (felnőtt és gyermek) adható ki egy szoba. Egyágyas elhelyezést csomagajánlat keretében nem tudunk biztosítani

A foglaláshoz tartozó szolgáltatások, pl. étkezés, masszázs, kerékpárbérlés, infrakabin, fogatozás, horgászat stb. nem vonhatóak össze másik szobához tartozó foglalással. Ha az egyes szolgáltatások nem kerülnek felhasználásra, akkor sem csökkentik a fizetendő csomagárat.

 

A foglalófizetésről

A Hotel Villa Natura, Garabonc a június 1. és szeptember 1. között, valamint az ünnepi időszakok: Karácsony, Szilveszter, Valentin nap, Március 15, Húsvét, Pünkösd, Október 23, iskolai szünetek, esetlegesen az év bármely időszakában is, stb.) foglalás esetén 40 % foglalót kér.

A speciális kutyás apartmanok foglalását egész évben csak és kizárólag 40% foglaló fizetése mellett tudjuk biztosítani.

 

A foglalási rendszerünk által küldött ajánlatokban és foglalás visszaigazolásban minden esetben szerepel, hogy szükséges-e foglalót utalnia. Ha a Hotel Villa Natura, Garabonc egyedi döntése alapján az online foglalási rendszerben be nem állított időszakban is foglalót kér, akkor arról e-mailben tájékoztatja a vendéget, felülírva az automatikusan küldött visszaigazolást.

A hotel fenntartja a jogot, hogy egy vendégtől az év bármely napján 40 % foglalót kérjen, ha úgy ítéli meg.

 

Foglalót kizárólag készpénzben, banki átutalás illetve rózsaszínű postai csekken történő feladás útján, valamint SZÉP kártyával (utalási bizonylat csatolásával) egy tranzakcióval (egy összegben, egyfajta fizetési móddal), részletfizetés nélkül tudjuk elfogadni. A Hotel Villa Natura, Garabonc általános esetben legalább a foglalástól számított 3 munkanapot köteles megadni határidőnek a foglaló befizetésére, speciális esetben a határidő <1 munkanap is lehet.

A foglalófizetés teljesítéséről visszaigazolást küldünk a megadott e-mail címre, a foglalás kizárólag ezzel válik érvényessé! Foglaló kérése esetén a foglalás kizárólag a kért foglaló határidőig történt beérkezése esetén válik érvényessé!

Bejelentkezés és kijelentkezés

 

A szálláshelyet és szolgáltatásait az érkezés napján 14.00 órától lehet elfoglalni és elutazás napján 10.00 óráig kérjük elhagyni. Eltérő igény esetén kérjük, vegyék fel a kapcsolatot a recepcióval. 

A szálloda a lefoglalt szálláshelyet az érkezés napján 19.00 óráig tartja fenn, ezután jogosult annak értékesítésére.

A szálláshely elfoglalásakor bejelentőlapot kérünk kitölteni, amely a következő adatokat tartalmazza:

 

 • személyes adatok: (felnőtt vendégeknél név, lakcím, szül. hely és idő, útlevél vagy szem. ig. szám; gyermekeknél név, szül. hely és idő)
 • érkezés és elutazás napja
 • a foglalással létrejött anyagi felelősség, feltételek, házirendek elfogadása
 • aláírás
 • kutyás foglalás esetén a kutya fent részletezett adatai, illetve azoknak a hitelt érdemlő igazolása, oltási könyv bemutatása

 

Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy a szállodában igénybevett szolgáltatások és a szállásdíj [visszaigazolt végösszeg] utáni anyagi felelősség a bejelentőlap pontos kitöltésétől és a vendég általi aláírásától függetlenül, a szálláshely elfoglalásától fenn áll. 

A szálláshely elfoglalásának a vendég részére történt kulcsátadás minősül.

 

Fizetési lehetőségek

 • Készpénz, Széchenyi Pihenőkártya, AMEX, JCB, Maestro, MasterCard és Visa bankkártya elfogadóhely.
 • Bankkártyát és SZÉP kártya alszámlát 3.000,- Ft felett tudunk elfogadni
 • Számlarendezéshez legfeljebb 3 tranzakciót tudunk elfogadni foglalási feltételeink szerint.
  (Minden SZÉP kártya alszámla külön tranzakciónak minősül és a bankkártya is)
 • Számlarendezés: 8:30 – 20.00. Kérjük a fizetéskor a kapott kulcsokat átadni szíveskedjenek.
 • a Hotel Villa Natura, Garabonc minden esetben - kártyás fizetés esetén - ellenőrzés céljából elkéri a bankkártyát. A későbbi félreértések elkerülése érdekében kérjük szíves megértésüket.

 

A vendég fizetési kötelezettségének teljesítésére vonatkozó legkésőbbi határidő a távozás napján 10:00.

A Hotel Villa Natura, Garabonc ettől függetlenül, indok nélkül, akár érkezéskor is kérheti a vendégtől a fizetési teljesítést.

Amennyiben a vendég a legkésőbbi fizetési határidőig nem teljesíti fizetési kötelezettségét, abban az esetben a szálloda nyilvánosan közzéteheti a vendég adatait, fénykép és videó képeit.

 

Amennyiben a vendég a foglalásában megadott időpontnál korábban szeretné a már elfoglalt szálláshelyet elhagyni, a következő díjakat köteles fizetni:

 • Szezonon kívül foglaló fizetés nélküli foglalásnál: 

A vendég részére történő kulcsátadás után, az érkezés napján, illetve másnap 10 óráig történő kijelentkezés esetén 1 éjszaka napi rack rate díját; több éjszakás tartózkodás után 10 óráig történő kijelentkezés esetén a kijelentkezés napjáig esedékes díj, 10 óra utáni kijelentkezés esetén pedig az azt követő napi szállásdíj is kiszámlázásra kerül

 • Főszezon, kiemelt, ünnepi időszakra eső vagy foglaló fizetéssel rögzített foglalás

A vendég részére történő kulcsátadás után, a foglalás rögzítésében meghatározott érkezés napja és távozás napja között bármikor történő korábbi kijelentkezéskor a vendég a foglalás teljes időtartamának megfelelő szállásdíjat köteles megfizetni. A fel nem használt étkezések, szolgáltatások, stb. díjai nem kerülnek levonásra.

A kijelentkezéskor a szobakulcsot és az érkezéskor átvett esetleg szaunalepedőket kérjük leadni. Kijelentkezéskor kérjük a teljes szállásdíjat és az igénybevett szolgáltatásokat rendezni.

Kedvezmények

A vendég által igénybe vehető kedvezmények általános esetben nem halmozhatóak, kivételes esetben van lehetőség egy foglalásnál több - a vendéget megillető - kedvezményegyüttes érvényesítésére. Az együttesen érvényesíthető kedvezmények körét a honlapunkon lehet megtalálni. Amennyiben a vendég szállásfoglalásnál több kedvezményre jogosult, az a kedvezmény illeti meg, amely számára a legkedvezőbb. Kérjük vendégeinket, hogy foglalásukkor jelezzék az igényelni kívánt kedvezményt.

Gyermekkedvezmények

 

Szállodánk által kínált gyermekkedvezmények és gyermek árak korhatárai úgy értendőek, hogy a gyermek korát, a foglalás szerinti távozási naphoz képest állapítjuk meg.

A kedvezményes korhatárok úgy értendőek, hogy pl. 3 éves korig azt jelenti, hogy a fenti kor megállapítás szerint még nem tölti be a 3. születésnapját a gyermek. A 3-12 éves kor között pedig úgy értendő, hogy a gyermek a 3. születésnapját már betöltötte, de a 12. születésnapját még nem. 

 

Törzsvendégkedvezmény

 

Törzsvendégkedvezményt kizárólag a honlapunkon foglalt egyéni vendégek vehetnek igénybe. Közvetítők által érkezett vendégek foglalásuk összegét és az itt tartózkodásuk alatti fogyasztásukat nem számolhatják bele a törzsvendégfogyasztás alapjába. Különböző neveken érkezett foglalások nem vonhatóak össze a törzsvendégprogram keretében. A törzsvendégkedvezmény további kedvezménnyel - kivéve gyermekkedvezmény - nem vonható össze.

 

 

Foglalás módosítása

 

Szállodánk által visszaigazolt foglalások módosítására nincs lehetőség, ha a vendég módosítani kíván a visszaigazolt foglaláson, akkor először le kell mondania a szobát, melyre a lemondási feltételeink vonatkoznak, majd egy új ajánlatot kérnie és az új ajánlatot elfogadnia.

Ajánlataink tartalmán sem tudunk változtatni, a visszaigazolt szolgáltatások nem cserélhetőek el, azok esetleges fel nem használása nem csökkenti a végösszeget. A szolgáltatások nem átruházhatóak, szobánként értendőek és használhatóak fel.

 

Lemondási feltételek

 

Minden foglalásunk visszaigazolásában megtalálható, hogy szükséges-e foglalót fizetnie az adott foglalásra. Erről már az ajánlatkérésnél is tájékoztatjuk vendégeinket.

Ajándékutalvánnyal történő foglalásokra a foglaló fizetésével garantált lemondási feltételek érvényesek, az ajándékutalvány teljes összegét foglalóként kezeljük. Ajándékutalvánnyal történő foglalás esetén a szoba az érkezés előtt 14 napon belül nem mondható le és nem is módosítható.

 

 • Foglaló nélküli foglalás esetén:

A foglaló nélküli foglalások lemondása ingyenes. Kérjük azonban a vendégeinket, hogy a lemondásukat minden esetben, e-mailben legalább az érkezést megelőző 8 nappal korábban tegyék meg. Amennyiben a lemondást kiváltó ok ennél később keletkezik, kérjük azt a legrövidebb időn belül a szálloda felé jelezni.

 • Foglaló fizetésével garantált foglalás esetén:

 

A foglalóval megerősített foglalások lemondása esetén az alábbi szabályok érvényesek. 

Foglalót NEM áll módunkban visszaadni. Amennyiben a vendég az érkezési napot megelőzően legalább 14 nappal korábban írásban lemondja a foglalását, a befizetett foglaló teljes összege a lemondott foglalás időpontját követő 1 éven belül felhasználható legalább ugyanolyan értékű foglalásánál. 

Ha az új foglalás ismételten olyan időszakra történik, amikor foglalót kér a szálloda, akkor újból kérni fogja a 40 % foglalót a foglalásra és a végösszegből a helyszínen beszámítja a korábbi foglalóját és az új foglalóját is. A vendég az általa befizetett foglalót tehát nem veszti el!

 

Ezért kérjük a vendégeinket, hogy az esetleges következő foglalásuknál ennek az összegnek a felhasználását jelezni szíveskedjenek.

 

Amennyiben a vendég az érkezési napot megelőző 14 napon belül mondja le a foglalását, a foglalót csak abban az esetben használhatja fel az előzőekben leírt módon amennyiben a lemondott szobát a szálloda az adott időszakra értékesíteni tudja. Egyéb esetben a foglaló a Hotel Villa Natura, Garaboncot illeti.

A Hotel Villa Natura, Garabonc semmilyen esetben NEM jogosult a foglalón felül egyéb lemondási díj (mint például a szállásdíj bizonyos százaléka vagy a teljes összege) megfizetésére kötelezni a vendéget.

 

 

Csoportos, több szobára vonatkozó feltételek

A szálloda minden foglalásra ugyanezen feltételeit érvényesíti, mely a szálloda által nyújtott minden fajta szolgáltatásra is egyaránt vonatkozik.

4 szoba vagy 10 fő együttes foglalása esetén a Villa Natura Garabonc 40 % foglalót kér automatikusan, időszaktól függetlenül, valamint kéri az összes vendég adatainak megadását (név, születési hely és idő, lakcím)

Közvetítők által értékesített foglalásokra vonatkozó feltételek

A Hotel Villa Natura  Garabonc szálláshelyeit értékesítő más fórumok közvetítésével (online szállásfoglaló portálok és utazási irodák) érkező vendégekre is a jelen foglalási és lemondási feltételek érvényesek. Más értékesítési csatornákon található és a szálloda saját honlapján (www.villanatura.hu) található adatok különbözősége esetén minden esetben a szálloda saját honlapján található információk irányadóak. Ezek különbözőségéért, az ebből eredő esetleges károkért a szálloda semmilyen felelősséget nem vállal.

Egyéb rendelkezések

A Hotel Villa Natura, Garabonc fenntartja a jogot, hogy indok nélkül is változtathat a visszaigazolt foglalás tartalmán. A programváltozás jogát fenntartjuk.

A szálloda közös használatú terei a szabad kapacitás és férőhelyek szerint használhatóak. A szállóvendégek részére e tereinkben kizárólagos használatot nem biztosítunk kivételt képeznek a foglalásokban előre egyeztetett szolgáltatások és azok pontos időpontjai. A szálloda fenntartja a jogot, hogy az egyes helyiségekben programot szervezzen és akár rövidebb időre (<1 nap) lezárja azt. A szálloda nem köteles előre meghirdetni e korlátozásait és kártérítési felelősség sem terheli.

A szálloda fenntartja a jogot, hogy az év bármely napján, előzetes értesítés nélkül is karbantartási, javítási munkálatokat végezzen az épületben. A szálloda lehetőség szerint mielőbb elvégzi e feladatait, melyek zajhatással is járhatnak. Az esetleges kellemetlen hatások miatt a szállodát nem terheli kártérítési kötelezettség vendégei felé.

A Hotel Villa Natura, Garabonc jogosult a szállásszolgáltatásra vonatkozó szerződést azonnali hatállyal felmondani, vagy a szolgáltatás nyújtását megtagadni, ha:

 • a vendég nem rendeltetésszerűen használja a rendelkezésére bocsátott szobát, illetve a szolgáltató által biztosított szolgáltatásokat és/vagy az azok biztosítására szolgáló helyiségeket nem rendeltetésszerűen használja,
 • a vendég a szálloda házrendjét megzavarja, és a zavaró magatartást felszólítás ellenére sem hagyja abba,
 • kutyás vendégek esetében ez vonatkozik a kutyára is
 • a vendég nem tartja be a szálloda biztonsági szabályzatát - pl.: tiltott helyen dohányzik és azt a felszólítás ellenére sem hagyja abba,
 • a vendég a szálloda alkalmazottaival, vagy vendégeivel kifogásolható módon, durván viselkedik, alkohol, vagy kábítószer befolyása alatt áll, fenyegető, sértő, vagy más elfogadhatatlan magatartást tanúsít,
 • a vendég fertőző, vagy olyan betegségben szenved, amely zavarja a többi vendég nyugalmát. Inkontinens, valamint önmagát ellátni nem képes vendég szintén nem veheti igénybe a szálloda szolgáltatásait.
 • a szerződő fél vagy a vendég a szálloda által igényelt fizetési kötelezettségét a szolgáltató által meghatározott időpontig nem teljesíti.

Fontosabb házirend szabályok.

 • Csúszásveszély: Azon helyiségeink, ahol a legkisebb mennyiségű, vagy fröccsenő víz előfordulási esélye is felmerül, fokozottan csúszásveszélyesek. A szálloda nem köteles erre figyelmeztető táblát kihelyezni, a vendégek saját felelőssége, hogy ügyeljenek testi épségükre.
 • Dohányzás: Szállodánk szigorúan nemdohányzó, dohányzásra kijelölt hely: bejárattól min. 5 m távolságra. A kijelölt helyen kívül dohányzó vendég 30.000,- Ft/alkalom díjat köteles téríteni
 • Étterem: A svédasztalos kínálat kizárólag az étteremben fogyasztható. Alkalomhoz illő ruhaviselet kötelező. Fürdőköntösben, fürdőruhában éttermünkben nem tartózkodhatnak.
 • Háziállat: Sajnos házi kedvenceket a kutyán kívül nem fogadunk.
 • Ne zavarjanak tábla: A szálloda fenntartja a jogot, hogy ha úgy ítéli meg, akár indok nélkül is a Ne zavarjanak tábla szoba ajtóra történő külső kihelyezése ellenére is kinyissa a vendég szobájának ajtaját.
 • Parkolás: A szálloda területén belül, közvetlen az autós kapubejárat mellett található. Nyitott és kamerával megfigyelt. Szállóvendégeink részére ingyenes. Vendégeink részére nyitott kerékpártárolóval is rendelkezünk. Parkolási rend és a Kresz szabályai érvényesek.
 • Szaunák: 12 év feletti vendégeink részére
 • Vendégek fogadása: bejelentése előre kötelezően a Recepción. 
 • A vendég adatainak kezelése: Alapvetően a szálloda nem adja ki harmadik félnek a vendégek adatait, azonban ha a saját belső szabályzatunk alapján úgy ítéli meg, akár indok nélkül is kiadhatja azokat. A visszaélés elkerülése érdekében e szabályzatunk nagyon szigorú és semmilyen külső, harmadik személynek nem adjuk ki.

A vendég kötelezettségei:

 • a vendég köteles a szerződésben megrendelt szolgáltatások ellenértékét legkésőbb a szerződésben meghatározott módon és időpontig a szolgáltató részére kiegyenlíteni.
 • a vendég köteles gondoskodni arról, hogy a felügyelete alá tartozó kiskorúak folyamatosan felnőtt felügyelete alatt tartózkodjanak a szolgáltató szállodájában.
 • a vendég köteles az őt ért kárt haladéktalanul jelenteni a szálloda recepcióján és minden szükséges adatot szálloda rendelkezésére bocsátani, amely ahhoz szükséges, hogy a káreset körülményei tisztázhatóak lehessenek, illetve amelyek egy esetleges szabálysértési, vagy büntető eljáráshoz szükségesek.
 • a vendég saját ételt-italt a szállodának vendéglátó egységeibe, közös használatú tereibe nem hozhat be.

A vendég kártérítési felelőssége:

 • a vendég köteles mindazon károkért helytállni, melyeket a Hotel Villa Natura, Garabonc, vagy harmadik személy elszenved a vendég, vagy kísérője, vagy e személyek bármelyikének felügyelete alá tartozó személyek okoznak.
 • a vendég kártérítési kötelezettsége akkor is fennáll, ha a károsult kárának megtérítését közvetlenül a Hotel Villa Natura, Garabonc jogosult követelni.

Felek az elszállásolási szerződésből eredő vitáikat minden esetben megkísérlik békés úton rendezni. Amennyiben a békés rendezés nem vezetne eredményre, úgy felek a viták eldöntését jogi útra terelik. Felek a jelen szerződésből eredő vitáik eldöntésére, hatáskörtől függően, a Nagykanizsai Városi Bíróság vagy a Zala Megyei Bíróság kizárólagos illetékességének vetik alá magukat.

A honlapon megtalálható foglalási és lemondási feltételek és a recepción megtalálható írott foglalási és lemondási feltételek különbözősége esetén minden esetben a recepción megtalálható feltételek érvényesek. Vitás esetben a vendég részére ingyenesen biztosítunk másolatot.

Ajándékozzon!

Bármely ajánlatunk
utalvány formájában is elérhető!

Részletek

Ajándékozzon!

Bármely ajánlatunk
utalvány formájában is elérhető!

Részletek